Thuis

QingDao JiaDe Bearing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Qingdao Jiade die Co., Ltd dragen werd opgericht in 2011, dat een verwerkende onderneming hoofdzakelijk belast met het lager van het hoofdkussenblok, diep groefkogellager en verminderde rollager is.

 

 

             China QingDao JiaDe Bearing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ons bedrijf introduceerde de meest geavanceerde technologie van de productielijnverwerking van Japan, en werkte met strikt van de productiebeheer en kwaliteitsborging systeem samen om de kwaliteit van producten met hoge weerstand en met lange levensuur te maximaliseren.

 

         China QingDao JiaDe Bearing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Sinds zijn onderneming, hangen wij de bedrijfs " van de reputatie eerste kwaliteit eerst“ filosofie aan, die voor een prima merk in de markt streven. onze hoofdproducten die van hoofdkussenblok、 diep groefkogellager en verminderde rollager dragen zijn uitgevoerd naar Europa, Oost-Azië, Zuid-Azige, Afrika en andere landen wegens hun verscheidenheid, redelijke prijs en breed gebruik.

          China QingDao JiaDe Bearing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ons bedrijf lanceert ook aangepaste niet genormaliseerde lagers. Ik geloof dat zich baseert op jaren van productieervaring, professioneel ontwerp, uitstekende grondstoffen, en superp productietechnologie, wij ons beste uw producten zullen doen begeleiden.

            China QingDao JiaDe Bearing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

           
Qingdao Jiade die Co., Ltd dragen zal het vertrouwen van meer klanten met de producten van uitstekende kwaliteit en reputatie, winnen en zal de toekomst met onze klanten winnen.

 

Verwacht oprecht uw het toetreden!

 

 

Bekijk meer over ons
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : VCIXI Q@J

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%